Kryptovaluta er åpent og sikkert

kryptovaluta

Kryptovaluta er åpent og sikkert

Vi hører om kryptovaluta hver eneste dag i avisen, på TV eller på internett. Det er god grunn til det. Kryptovaluta er kanskje en av de største teknologiske nyvinningene de siste 10 årene. Kryptovaluta er en ny måte å tenke overføringer på. Det er helt sikkerhet, helt åpent og umulig å jukse med. Det er denne åpenheten inn i transaksjonene som gjør det så sikkert. Alle transaksjoner skrives ned i blokker som lagres på forskjellige maskiner. I motsetning til banker og andre finansinstitusjoner som prøver å holde alt hemmelig for å beskytte seg selv hvis noe går galt og for å reserve seg selv muligheten til å gjøre endringer hvis det skulle passe dem selv. Dette går ikke innenfor kryptovaluta. Hele prosessen er åpne og selve koding er også åpen, slik at hvem som helst kan også endre eller bygge videre på teknologien.

Kryptovaluta er en investering

Kryptovaluta er mest sannsynlig en veldig god investering hvis du investerer i rett valuta og på rett tid. Det er mange forskjellige valutaer der ute som har om mål å løse forskjellige problemer eller spiller forskjellige roller internt i deres systemer eller økosystemer. Da det er så mange forskjellige kryptovalutaer er det omfanget av valutaer som øker sannsynligheten for at man går på en smell. Bommer man på valget av en god valuta sammenlignet med en mindre god kan man tape penger.

Det er mange selskaper som nå bruker kryptovaluta som en form for kapitalinnhenting for å oppnå deres neste mål. Nye selskaper i etableringsfasen selger heller kryptovaluta som en måte å få penger inn i kassen på enn å utstede aksjer på. Valutaen gir da en lignende effekt som en aksje, men i mange situasjoner kan man bruke valutaen mer aktivt i selskapets vekstplaner enn å kun sitte på den for å vente på utbytte, verdistigning eller utøve eierskap.

Diversifiser din investeringsportefølje med kryptovaluta

Er du en investor eller en privatperson som ønsker å holde verdier som er spredt utover et visst spektrum? Da bør du kjøpe kryptovaluta som en måte å holde verdier i et felt som er i sterk vekst. Diversifiser din portefølje ved å ta inn litt kryptovaluta i porteføljen. Tiden for å investere i kryptovaluta er nå. Flere og flere sentralbanker startet arbeidet med å utrede valutaen i 2015, som mest sannsynlig fører til at flere og flere valutaer blir formelle valutaer og stuerent. Dette vil øke verdien betraktelig. Det som er så spennende med kryptovaluta som konsept er at valutaen kan brukes til så mye.

Bitcoin er en verdi som overfører mellom parter men begrenset med et totalt antall av 21 millioner. Ripple er en annen type valuta som ønsker å effektivisere betalinger. Følg derfor med på hva som er der ute og hva nye valutaer ønsker å oppnå. Vær på jakt etter kryptoemisjoner, da har du stor sjanse til å være med så tidlig som mulig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *